Peuterochtend

Kom kennismaken!

De peuterochtenden van de BMS zijn inmiddels een begrip. Tijdens deze ochtend laten we de kinderen kennismaken met de basisschool door middel van een taalactiviteit. De activiteit wordt gegeven door een leerkracht van de kleuters.
Ouders blijven erbij zodat ook u misschien ideeën krijgt om met uw kind thuis spelenderwijs met taal bezig te zijn.
Daarnaast is er altijd een directielid aanwezig en iemand van de ouderraad om u het één en ander over de school te vertellen. Daarnaast kunt u een rondleiding door de school krijgen.
Dit is natuurlijk interessant omdat de peuterochtenden onder schooltijd zijn en de kinderen dus gewoon in de klassen zitten. Zo krijgt u een optimaal beeld van de werkwijze van onze school.
De peuterochtenden zijn geschikt voor alle kinderen vanaf 2,5 jaar, ingeschreven of niet.
Op elke peuterochtend doen we weer iets anders dus u bent alle peuterochtenden van harte welkom.
De peuterochtenden worden gehouden op woensdagen van 10.00u - 11.00u.
De flyer van deze peuterochtend vindt u onderaan deze pagina.
Bent u geïnteresseerd vult u dan onderstaand formulier in.

Achternaam ouder
Voornaam ouder
Uw emailadres
Naam zoon/dochter
Geslacht
Geboortedatum
Peuterochtend

Wat zijn de laatste twee letters van het woord gras? Wat is dit?